Hovedbanens butikker og spisesteder

Her kan du læse mere om de enkelte butikker, finde åbningstider, kontaktoplysninger mv.

7-Eleven

7-Eleven

Gå på opdagelse i 7-Eleven, hvor du finder alt fra friskbagt brød og økologisk fairtrade kaffe, til et stort udvalg af lækre salater og frisksmurte sandwich.

Espresso House

Espresso House

Uanset, om du trænger til kvalitetskaffe, lækre sandwich eller en af Espresso House lækre kolde drikke, så står vores dygtige baristaer på Hovedbanegården klar til at byde dig velkommen.

Brugsen Hovedbanen

Brugsen Hovedbanen

Brugsen er dit lette valg i storbyens hverdag. Vi har samlet et godt udvalg fra det store supermarked til rimelige priser. Frugt, grønt, kød, brød og fisk er frisk og lækkert.

D'let Thai Take Away

D’let Thai Take Away

Hurtigt – sundt – billigt. D’let er sundt fast-food, som du selv vælger fra 7 store buffeter og vejer ved kassen.

 Dunkin' Donuts

Dunkin’ Donuts

I mere end 60 år har vi serveret velsmag til hele verden i form af klassiske donuts og varme drikke. Vi har donuts klar hele dagen – til turen, til arbejdspladsen, til fødselsdagen eller bare for sjov.

Sunset Boulevard

Sunset Boulevard

Er du på farten? Stop op, nyd øjeblikket og snup en lækker sandwich eller burger i vores restaurant. Vi har noget for enhver smag og har et bredt udvalgt af gode smagsoplevelser.

Hovedbanens Apotek

Hovedbanens Apotek

Hovedbanens Apotek ligger i den vestlige ende af hovedbanen overfor DSB´s Billetsalg. Her sælges receptpligtig medicin, håndkøbsmedicin, hudpleje, vitaminer etc.

Joe & The Juice

Joe & The Juice

Hos JOE & THE JUICE tilbyder vi dig frisk juice, lækre sandwich og fantastisk kaffe i en kombination af sundhed, god smag og i et miljø, hvor du ikke kan undgå at føle dig glad og velkommen.

Lagkagehuset

Lagkagehuset

Lagkagehuset serverer brød, kager, sandwicher og salater med et smil hele dagen, og vi har alt hvad du behøver for din rejse, morgenmad eller frokost. For ikke at nævne en god kop kaffe!

La Place

La Place

Medarbejderne hos La Place lægger al deres viden, kærlighed og lidenskab i en omfattende og varieret menu med mere end 80 lækre hjemmelavede retter til både morgen, frokost og middag baseret på signaturretter, sæsonbetonede indslag samt vegetariske og veganske retter.

Matas

Matas

Hos Matas arbejder vi for at udbrede følelsen af skønhed og velvære hos alle. Vores medarbejdere er specialuddannede og dygtige til at guide dig, så du får lige dét, der får det bedste frem i dig.

McDonald's

McDonald’s

McDonald’s velkendte restaurant med hurtig og god service. Renlighed til mindste detalje, råvarer af høj kvalitet og hurtig betjening.

Max Burger

Max Burger

Max er Sveriges ældste og svenskernes foretrukne hamburgerkæde. Ambitionen er den samme som fra starten – at servere de bedste hamburgere med de bedste råvarer.

Starbucks

Starbucks

Hos Starbucks har vi et stor udvalg af kaffe fra hele verden, som vores baristaer står klar til, at lave til dig. Tag din kaffe med på turen eller nyd i rolige omgivelser i vores cafe.