Matas

Velkommen i Matas Hovedbanegården

Hos Matas arbejder vi for at udbrede følelsen af skønhed og velvære hos alle. Vores medarbejdere er specialuddannede og dygtige til at guide dig, så du får lige dét, der får det bedste frem i dig.
Er du med i Club Matas, kan vi gøre endnu mere for at forkæle dig. Du får særlige medlemstilbud, vi inviterer dig til spændende events her i butikken, og du får point, hver gang du handler hos os eller hos en af vores partnere.

Hos os får du alt fra ren forkælelse til gode råd om sundhed til din indre og ydre skønhed. Pleje til ansigt, krop og hår, dufte og makeup, vitaminer og mineraler, kosttilskud, naturlægemidler og håndkøbsmedicin.
Du finder både de store, anerkendte internationale brands, som DIOR, CHANEL og CLARINS og spændende danske mærker, som Tromborg og Nilens Jord, Ole Henriksen, Rudolph Care og meget meget mere. Samt selvfølgelig vores egne mærker, herunder Striberne, som er landets største plejeserie, udviklet og produceret her i Danmark. Vi har også udstyr og kosttilskud til din træning, og alt det praktiske, du har brug for, til at holde hus og have i orden.

Matas

Kontakt:

Tlf. +45 33 13 23 88
Web
Facebook

Åbningstider:

Mandag – fredag
08.00 – 18.00

Lørdage
09.00 – 18.00

Søn- og helligdage
10.00 – 18.00