McDonald's

På hovedbanegården er der altid højt humør og mange mennesker. Vi hjælper dig med den hurtige sult på vej hjem, med morgenmaden når du kommer for hurtigt ud af døren, den varme kaffe og alle de mange menuer og meals, som du kender. Se opdaterede åbningstider og kom i kontakt med os på McDonald’s Københavns Hovedbanegård  

Adresse:
McDonald's
Hovedbanegårdens Shoppingcenter
Bernstorffsgade 16
DK-1570 København V

Åbningstider:

Mandag - fredag04.30 - 02.30
Lørdag - søndag00.00 - 00.00

 

Big Mac®, McNuggets® og alle de andre favoritter

Hos McDonald’s er vi kendt for vores lækre burgere og pomfritter, men vi har også et stort udvalg af coinoffers, salater, morgenmad og desserter. Se akutelle kampagner her.

Vi serverer også de klassiske burgere, som du kender, fx:

·         Big Mac ® har været på menukortet i mange år og har faktisk siden 1967 spredt madglæde i hele verden. Burgeren består af to hele bøffer af 100% rent oksekød, Big Mac sauce, smelteost med cheddar, salat, løg og syltede agurker.

·         Quarter Pounder ® er en burger uden salat og har gjort osteglade McDonald’s gæster glade siden 1972, hvor den først kom på menuen. Burgeren består af en bolle med sesam, sennep, ketchup, friske løg, pickles, bøf af 100% rent oksekød of ikke mindst to skiver smelteost med cheddar.

·         McFeast ® burgeren er manges favorit. Den består af en sesambolle, en bøf af 100% rent oksekød, en skive smelteost med cheddar, tomater, friske løg, pickles, sennep, ketchup og mayonnaise.

.         Chicken McNuggets ® er fremstillet af kyllingebryst med en sprød panering. Du kan vælge imellem 4, 6, 9 og 20 stk. af de små mundrette bidder.

Alle menuer og produkter bliver løbende kvalitetstestet af vores kvalitetsekspert, som sørger for at kvaliteten og fødevaresikkerheden er i top. Læs mere om kvaliteten af Chicken McNuggets: McNuggets kvalitetstjek, McNuggets kvalitetstjek 2, Tjekmcdonalds.dk

 

Vil du være en del af Danmarks bedste arbejdsplads?

I McDonald’s er 3 gange i træk blevet kåret som Danmarks Bedste Store Arbejdsplads®, og det er vi meget stolte af! Det er et resultat af et intensivt arbejde med at skabe gode forhold for vores medarbejdere og tilbyde relevante og attraktive uddannelses – og karrieremuligheder.  Vi gør alt for at have en sjov og varieret arbejdsplads, som lægger vægt på din udvikling og som sætter en ære i at skabe et godt arbejdsmiljø. Bliv vores nye kollega og læs om job – og uddannelsesmuligheder her. Læs her om McDonald’s kåring som Danmarks bedste arbejdsplads i danske medier:

-          greatplacetowork.dk
-          csr.dk
-          Arbejdsmiljoviden.dk

 

McDonald’s

McDonald’s er verdens største burgerkæde og har siden 1940 serveret burgere. Den første McDonald’s restaurant i Danmark åbnede i 1981, og siden er der kommet mange restauranter til. De fleste McDonald’s restauranter i Danmark er ejet af selvstændige franchisetagere, mens resten ejes af McDonald’s Danmark ApS, som ligger på Frederiksberg.  McDonald’s i Danmark serverer samlet set omkring 160.000 måltider om dagen.  Følg McDonald’s på Facebook og YouTube, og find flere fakta om McDonald’s Danmark på www.mcdonalds.dk og www.tjekmcdonalds.dk.